ГадгетАРК Лого
Претрага
Затворите ово поље за претрагу.

Како избрисати Твиттер налог?

фацебоок
Twitter
Пинтерест
СХАРЕ

Твитер може бити корисна алатка за повезивање са другима, дељење ваших мисли и учење шта други мисле о темама које су данас у тренду. Такође се може користити да будете у току са најновијим вестима. Међутим, будимо искрени, Твиттер је можда највећа од свих платформи друштвених медија. Чини се да заузима значајан део нашег слободног времена. Такође је отежавајуће морати да прегледате све рекламе и да се бавите троловима, одвратним људима и другим људима који траже пажњу. Ако више не желите да користите услугу, нема потребе да ваш налог буде функционалан, јер то значи да ће Твиттер наставити да чува личне податке о вама. Најлакши начин да спречите да се ово деси у будућности је да уклоните свој Твиттер налог. Ево како да избришете Твиттер налог након што одаберете да је време да напустите платформу.

Неки ће можда бити заинтересовани за одлазак као резултат аквизиције Твитера од стране Елона Маска, због страха од његове владавине и врсте „слободе говора“ коју ће дозволити; ово је врста ствари која би их могла навести да потраже најбоље Твиттер алтернативе.

Једна ствар коју треба имати на уму: ако желите да можете да користите своје постојеће Твиттер корисничко име на другом налогу, морате да промените корисничко име тренутног налога пре него што га избришете, иначе ћете бити закључани.

Кораци које треба пратити да бисте избрисали Твиттер налог:

1. Ако то раније нисте урадили, идите на Твиттер и пријавите се.

2. Кликните на „Више“ на левој страни екрана и изаберите „Подешавања и приватност“.

избришите Твиттер налог
избришите Твиттер налог

3. Изаберите „Деактивирај свој налог“ из менија „Ваш налог“.

избришите Твиттер налог

4. Након што прочитате детаље о брисању налога, кликните на „Деактивирај свој налог“.

избришите Твиттер налог

5. Кликните на „Деактивирај“ након што унесете лозинку у прозор који се приказује.

6. Ваш налог ће бити укинут у овом тренутку. Ако промените своје ставове о брисању Твиттер налога, добићете 30 дана да се поново пријавите и спречите да буде трајно уништен.

Деактивирање в/с Брисање Твиттер налога

деактивирање

Веома је важно разликовати деактивирани налог и онај који је избрисан. У многим аспектима, они су исти: након првих неколико дана након деактивације, сви твитови и везе до налога ће нестати са Твитера. Сви корисници Твитера не могу да се повежу са налогом или да га претражују, укључујући претраге претходних твитова.

Ви (и било ко други) такође нећете моћи да се пријавите за нови налог који одговара корисничком имену или адреси е-поште деактивираног налога.

Избрисани налог може поново да васкрсне, враћајући све претходне твитове у живот, али само на 30 дана.

Твиттер ће избрисати Твиттер налог када је деактивиран 30 дана. Сви твитови трајно напуштају Твиттер сервере након што се налог укине. Свако може да користи корисничко име налога, чак и ви можете да се пријавите за нови са истом адресом е-поште.

Како се може поново активирати налог?

Twitter

Ако се вратите на свој налог у року од 30 дана, све ће бити као што је било пре него што сте напустили Твиттер. Добићете е-поруку која потврђује да је ваш налог поново оперативан.

Имајте на уму да вас неће питати да ли желите да се ваш налог поново активира. Кад год се поново пријавите, то се дешава аутоматски, тако да ако желите да се ваш Твиттер налог потпуно откаже, мораћете да останете одсутни најмање 30 дана.

Zakljucak

Налог се може избрисати само када је деактивиран 30 дана. Налог ће након тога бити потпуно уклоњен из Твиттер система. Сви ваши твитови ће бити трајно избрисани са Твиттер сервера након што се налог избрише. Можете изабрати да сакријете твитове пре него што деактивирате налог.

Опширније:

ОБЈАВИ.
Ознаке

Коментари

ВЕЗИ

ПОСТС

Претплатите се на Ажурирања

Добијајте најновије вести о технологијама у своје поштанско сандуче.

НАШИ ИЗБОР

НЕ ПРОПУСТИТЕ

Претплатите се на Ажурирања

Добијајте најновије вести о технологијама у своје поштанско сандуче.