ГадгетАРК Лого
Претрага
Затворите ово поље за претрагу.

„Моја активност“ на вашем Гоогле налогу - Како га можете избрисати или искључити?

фацебоок
Twitter
Пинтерест
Гоогле Моја активност
Гоогле Моја активност
СХАРЕ

Гоогле и друге компаније попут Фацебоок-а вероватно ће бити на врху за складиштење ваших корисничких података. Заправо је то тачно. Гоогле заиста хвата корисничке податке, али ви имате одређену контролу над тим шта ће се чувати у одељку „Моја активност“ на вашем Гоогле налог . Овде смо покрили све аспекте Моје активности на Гоогле-у и начине како је можете избрисати или искључити.

Шта је Моја активност на Гоогле-у?

Ми Ацтивити је централно место за преглед и управљање вашим ацтивитпопут претраживања која сте обавили, веб локација које сте посетили и видео снимака које сте гледали. Активности које држите помажу Гоогле-у да услуге учини кориснијима за вас, попут помоћи у поновном откривању ствари које сте тражили, читали и гледали. Можете да видите и избришете своје активности помоћу контрола на овој страници.

Ову страницу можете пронаћи ако одете на миацтивити.гоогле.цом .За ово ћете морати да се пријавите на свој налог. На страници Моја активност видећете активности из различитих Гоогле производа, укључујући Претраживање, Претраживање слика, Мапе, Плаи, Куповина, ИоуТубе, па чак и помоћ. Сваки пут када посетите страницу Гоогле помоћи, Гоогле бележи ту посету.

Избришите „Моје активности“ на Гоогле-у

Страница Моја активност се подразумевано приказује као временска линија, а подаци се групишу по данима.

Можете изабрати да видите листу сваке појединачне ставке на временској линији кликом на дугме менија (три реда) у горњем левом углу и преласком на Приказ предмета.Поред сваког снопа активности или предмета видећете три вертикалне тачке. Кликните ове тачке да бисте погледали детаље било које одређене ставке (детаљи ће садржати ствари као што су тачно време снимања активности и који Гоогле производ се користи) или да бисте избрисали појединачну ставку.

Чиме се бави Моја активност на Гоогле-у?

Озбиљно, све. Нарочито ако често користите Гоогле-ове бројне производе, као што су Андроид, Гмаил, Дриве, Гоогле Мапс или ИоуТубе. Или, можда најједноставније, Гоогле претрага.

Али постоје неке добре вести. Гоогле је представио нову контролну таблу са подацима под називом Моја активност на којој можете да видите скоро сваки појединачни податак који је Гоогле прикупио о вама током већег дела протекле две деценије. Свака веб локација коју сте посетили, свака слика коју сте погледали, сваки појам за претрагу који сте унели у оквир за Гоогле претрагу.

То је застрашујуће. Али такође је прилично корисно, јер, као што је доказано, Гоогле је сачувао на вама. На страници Моја активност не само да видите шта Гоогле прати, већ можете предузети кораке за брисање података и спречавање будућег прикупљања.

По чему се ово разликује од некадашњег алата за веб историју?

Гоогле-ов алат за веб историју сада преусмерава на страницу Моја активност. Дакле, више се не разликује. Али главна разлика између странице Моја активност и бившег алата за веб историју је та што Моја активност приказује активности из различитих Гоогле-ових производа, а не само из Претраге, Претраживања слика и Видео претраживања.

Како Гоогле користи ове податке?

Гоогле користи ваше податке на два главна начина: Да би побољшао своје услуге за општу популацију и пружио вам персонализованије искуство. Можете прочитати више о томе како Гоогле користи ваше податке на својим Страница приватности.

Да ли страница Моја активност приказује све податке које је Гоогле прикупио?

Не. Страница Моја активност приказује податке из различитих Гоогле производа, али не свих. Међутим, можете пронаћи још више података које је Гоогле прикупио одласком на страницу Моја активност и кликом на икону менија у горњем левом углу и одласком на Остале Гоогле активности. Ова страница ће вас усмерити на још више Гоогле трагача, као што су информације о историји локација на Гоогле мапама као што су контакти, календари и апликације са ваших уређаја; Историја Гоогле Плаи претраге звука; и било који ИоуТубе видео запис на који сте кликнули на „Не занима ме“.

Шта можете избрисати?

Са странице Моја активност можете избрисати све и свашта. Будући да Гоогле користи ваше податке за прилагођавање вашег Гоогле искуства, можда ћете приметити пад корисности неких Гоогле услуга ако избришете значајан део своје радње.

Да бисте избрисали појединачну ставку

Да бисте избрисали појединачне ставке са странице Моја активност. Пронађите ставку и кликните три тачке поред ње, а затим кликните Избриши. Исто можете учинити и за поједине дане.

Да бисте избрисали све активности

Да бисте избрисали све активности из одређеног дана, протекле недеље, .Протеклог месеца или прилагођеног периода,

  • Кликните на дугме менија у горњем левом углу странице Моја активност и кликните на Избриши активност по.
  • На овој страници можете одабрати брисање активности од данас, јуче. последњих 7 дана, последњих 30 дана или од свих времена.
  • Такође можете одабрати прилагођени период одабиром обичај .И уношење два датума у После   пре поља.

Да бисте избрисали активност Гоогле производа

Да бисте избрисали активности Гоогле производа, попут ИоуТубе-а или претраживања слика:

  • Идите на страницу Моја активност
  • Затим кликните Филтрирај по датуму и производу испод оквира за претрагу.
  • Изаберите производ (или производе) из којих желите да избришете активност.
  • Кликните Дугме за претрагу.
  • Затим кликните три тачке поред оквира за претрагу
  • Изаберите Избриши резултате.

Да бисте избрисали активност повезану са кључном речи или појмом за претрагу

Да бисте избрисали активности повезане са кључном речи или појмом за претрагу:

  • Идите на страницу Моја активност.
  • Унесите термин за претрагу у поље за претрагу
  • Кликните Дугме за претрагу.
  • Затим кликните три тачке поред оквира за претрагу
  • На крају одаберите Избриши резултате.

Да све избришем

  • Идите на страницу Моја активност.
  • На страници Моја активност кликните на дугме менија (три траке)
  • Kliknite  Избриши активност корисника.
  • Под Избриши по датуму, кликните датум и изаберите Све време из падајућег менија.
  • Затим кликните Избрисати.
Искључите „Моја активност“

„Моја активност“ на Гоогле-у
„Моја активност“ на Гоогле-у

Како га уопште искључити и спречити да спрема податке?

  • Посетите Одељак Моја активност вашег Гоогле налога.
  • Кликните икону менија у горњем левом углу.
  • Затим кликните Контроле активности да бисте видели које врсте активности дозвољавате Гоогле-у да прати.
  • Кликните пребацити поред сваке услуге за коју желите да онемогућите праћење.
Избришите „Моје активности“ на Гоогле-у
„Моја активност“ на Гоогле-у

Овде ћете пронаћи модуле за активности на вебу и у апликацијама, историју локација, информације о уређају, гласовне и аудио активности, историју претраге ИоуТубе-а и историју гледања на ИоуТубе-у. Поред сваког модула видећете прекидач који можете искључити да бисте спречили Гоогле да сачува ту врсту активности. Можете и да кликнете Управљање активношћу да бисте отишли ​​на страницу активности тог производа.

Zakljucak

Коначно, имајте на уму да неке од ваших активности не користе се током коришћења Гоогле веб локација, апликација и услуга. Стално се чувају на вашем Гоогле налогу. Ако желите да видите или избришете ову активност, то можете учинити тако што ћете отићи на „Моја активност“. Такође је могуће зауставити чување већине ваших активности кад год желите.

Ако још сумњате у вези са горе наведеним, слободно нас контактирајте. Лајкујте и делите и претплатите се.Поздрав!

ОБЈАВИ.
Ознаке

Коментари

ВЕЗИ

ПОСТС

Претплатите се на Ажурирања

Добијајте најновије вести о технологијама у своје поштанско сандуче.

НАШИ ИЗБОР

НЕ ПРОПУСТИТЕ

Претплатите се на Ажурирања

Добијајте најновије вести о технологијама у своје поштанско сандуче.